autor:

Anonim

» » Aperitive

Friptura inabusita de miel cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, morcovi, ceapa, telina radacina, piper, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu morcovii, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea e inabusita, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita de miel cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Aluatul: se amesteca branza cu untul(care a stat la temperatura camerei), cu ouale batute, cu

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu cascaval

Rulada de pui cu cascaval

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile

10 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu pun cateii de usturoi chiar in carne, pe care o crestez putin.Este delicioasa!Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu pun cateii de usturoi chiar in carne, pe care o crestez putin.Este delicioasa!Paste fericit!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj