autor:

Anonim

» » Aperitive

Friptura inabusita de miel cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, morcovi, ceapa, telina radacina, piper, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu morcovii, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea e inabusita, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita de miel cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele

Chiftele

Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul

21 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu pun cateii de usturoi chiar in carne, pe care o crestez putin.Este delicioasa!Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu pun cateii de usturoi chiar in carne, pe care o crestez putin.Este delicioasa!Paste fericit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifteluţe franţuzeşti