autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura vanatoreasca din carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
muschi de vita ,ulei,morcovi,telina radacina,ceapa,faina,zahar, mustar,foi de dafin, costita afumata, macaroane,unt, cascaval, vin alb, sare, piper boabe,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.
In sosul ramas se adauga faina dizolvat in 50 ml de apa rece,mustar ,piper,sare si se continua fierberea inca 20 min.Se paseaza sosul peste carne,se adauga zahar si se continua fierberea 10 min.
Spre sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vanatoreasca din carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de piept de pui

Rulada de piept de pui

Mod de preparare: Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se

81 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
English breakfast

English breakfast

Carnatii, bacon-ul, oul se prajesc in ulei sau intr-o tigaie de teflon fara ulei.Fasolea a fost din

4 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschi de vita ,ulei,morcovi,telina radacina,ceapa,faina,zahar
  • mustar,foi de dafin
  • costita afumata
  • macaroane,unt
  • cascaval
  • vin alb
  • sare
  • piper boabe,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui panè