Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea de pe oase si se taie (rupe) in bucati. La fel se procedeaza si cu branza, se rupe in bucati mai mici.
Cand mazarea este moale, se adauga (optional) restul legumelor, apoi se adauga carnea si se mai caleste 2 minute apoi se adauga si branza si se mai lasa inca 2 minute.
Se bat ouale si se toarna in tigaie, se amesteca putin ca sa se omogenizeze. Se pun piperul si maslinele si se lasa la prajit pe foc mediu. Cand este suficient de fripta (cam 3/4), se intoarce frittata si pe partea cealalta (eu am folosit inca o tigaie).
La final se intoarce din nou si se serveste cu castraveti murati sau rosii. Este foarte buna si rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii