Se pun intr-un vas ouale cu smantana, sare, rozmarin macinat si se mixeaza.
Se pun intr-un vas ouale cu smantana, sare, rozmarin macinat si se mixeaza. Peste compozitie se adauga dovlecelul tocat cubulete, nu trebuie curatat de coaja deoarece este tare fraged si coaja contine multe vitamine. Se adauga ardeii capia tocati cubulete micute, jumatate din salam, tocat cuburi mici, gogonica sau rosia verde tocata marunt, dar nu prea marunt. Se omogenizeaza usor si se toarna intr-o tava antiaderenta care a fost unsa cu putin ulei.
Se presara peste compozitie mozzarella rasa, se orneaza cu felii de salam crud uscat, cu felii fine de rosie verde, sticksuri de ardei capia si se da tava la cuptorul incalzit deja, pentru circa 40 minute. Cand se rumeneste frumos, este semn ca frittata este gata. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si dupa aceea se taie. Florile de dovlecel patisson sunt un adevarat deliciu culinar.
Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii