autor:

Alexandrina

» » Aperitive

Frittata cu paste si legume

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 decembrie 2014

Ingrediente
4 oua, 50 g paste (eu am folosit fusilli), 1/2 praz (nu am avut, am pus 1/2 ceapa), 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate, dar am folosit si ciuperci proaspete, cu alta ocazie), 2 ardei,, 100 g cascaval, 50 ml lapte, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Reteta am gasit-o pe blogul Violetei.



Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati ceva mai maricele). Radem cascavalul, pe razatoarea cu ochiuri mici. Fierbem pastele, in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj si le scurgem.



Batem ouale, cu sarea, piperul, si cu laptele.



Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt (vas Jena, forme individuale, etc).



Coacem pana se rumeneste deasupra (cca 30 de minute).
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu paste si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Snitele din soia

Snitele din soia

Intr-o cratita se pune apa pana la jumatate la fiert cu un cub delikat. Cand incepe sa clocoteasca

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Barr Ana Barr , 10 martie 2015

    BUNA

  • Fara foto

    Ana Barr Ana Barr , 10 martie 2015

    BUNA ..

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 50 g paste (eu am folosit fusilli)
  • 1/2 praz (nu am avut
  • am pus 1/2 ceapa)
  • 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate
  • dar am folosit si ciuperci proaspete
  • cu alta ocazie)
  • 2 ardei,
  • 100 g cascaval
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

51 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute