FRITTATA CU SPARANGHEL SI CARTOFI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm
  • lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Mod de preparare

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc

2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si

se prajesc. amestecând din când in când, 7 minute .

Se adauga sparanghelul, sarea. tarhonul si

maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se

prajesc. amestecând din când În când. 7 minute sau

pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.

Între timp. Într-un castron mare. se amesteca

ouale Întregi. albusurile si parmezanul. Se face focul

mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei

de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga

amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de

minute sau pâna când sunt facute ouale.

Cu o spatula. se scoate frittata din tigaie pe un

platou de servit. Se taie În felii si se serveste

fierbinte. Ia temperatura camerei sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise