autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FRITTATA CU SPARANGHEL SI CARTOFI

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm, lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc
2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si
se prajesc. amestecând din când in când, 7 minute .
Se adauga sparanghelul, sarea. tarhonul si
maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se
prajesc. amestecând din când În când. 7 minute sau
pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.
Între timp. Într-un castron mare. se amesteca
ouale Întregi. albusurile si parmezanul. Se face focul
mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei
de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga
amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de
minute sau pâna când sunt facute ouale.
Cu o spatula. se scoate frittata din tigaie pe un
platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte. Ia temperatura camerei sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRITTATA CU SPARANGHEL SI CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne de curcan

Ghiveci de legume cu carne de curcan

Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii
  • taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm
  • lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pui chinezesc (cu orez)