autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FRITTATA CU SPARANGHEL SI CARTOFI

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm, lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc
2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si
se prajesc. amestecând din când in când, 7 minute .
Se adauga sparanghelul, sarea. tarhonul si
maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se
prajesc. amestecând din când În când. 7 minute sau
pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.
Între timp. Într-un castron mare. se amesteca
ouale Întregi. albusurile si parmezanul. Se face focul
mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei
de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga
amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de
minute sau pâna când sunt facute ouale.
Cu o spatula. se scoate frittata din tigaie pe un
platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte. Ia temperatura camerei sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRITTATA CU SPARANGHEL SI CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute cu sos

Ciupercute cu sos

Rupeti coditele ciupercilor, razuiti cascavalul si umpleti ciupercile. Intr-o tigaie, puneti ulei.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul

32 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii
  • taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm
  • lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana