Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
3 voturi
Mod de preparare
2 Se adauga sparanghelul, sarea, tarhonul si maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se prajesc, amestecând din când În când, 7 minute sau pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.
3 Între timp, Într-un castron mare, se amesteca ouale Întregi, albusurile si parmezanul. Se face focul mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de minute sau pâna când sunt facute ouale.
4 Cu o spatula, se scoate frittata din tigaie pe un platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte, la temperatura camerei sau rece.
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010
Merita incercata !