autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Frittata cu sparanghel si cartofi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

1 Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc 2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si se prajesc, amestecând din când in când, 7 minute.

2 Se adauga sparanghelul, sarea, tarhonul si maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se prajesc, amestecând din când În când, 7 minute sau pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.

3 Între timp, Într-un castron mare, se amesteca ouale Întregi, albusurile si parmezanul. Se face focul mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de minute sau pâna când sunt facute ouale.

4 Cu o spatula, se scoate frittata din tigaie pe un platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte, la temperatura camerei sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu sparanghel si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de Gutui

Mancare de Gutui

Pasul 1: Taiem gutuile in felii groase de 2-3 cm. Curatam fiecare felie de seminte si de partea

2 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Cum se face coliva

Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu

33 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii
  • taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Orez cu legume