autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Frittata cu sparanghel si cartofi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

1 Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc 2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si se prajesc, amestecând din când in când, 7 minute.

2 Se adauga sparanghelul, sarea, tarhonul si maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se prajesc, amestecând din când În când, 7 minute sau pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.

3 Între timp, Într-un castron mare, se amesteca ouale Întregi, albusurile si parmezanul. Se face focul mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de minute sau pâna când sunt facute ouale.

4 Cu o spatula, se scoate frittata din tigaie pe un platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte, la temperatura camerei sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu sparanghel si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)

Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)

Vinetele coapte pe plita se curata de coaja si se lasa sa se scurga de apa . Dupa ce s-au racit

15 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Să începem cu Pate Brisée (aluatul de tartă): Înainte de a începe,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii
  • taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Risotto cu mazare si mar verde