Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 august 2017

Ingrediente
2 vinete loung pourple (soi de vinete lungi si foarte subtiri, sunt gustoase si se coc foarte usor), 1 ardei capia, 2 rosii, 1 ardei galben, 6 oua, 300 gr kaizer afumat, 300 gr gouda-vadul laptelui, 100 gr fidea prefiarta, 1 lingurita mica sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand de vinete taiate felii, un rand de ardei felii, un rand de kaizer felii si se reia operatiunea, cate un rand din fiecare, pana se termina de aranjat totul in tava.

Se bat ouale cu smantana, putina sare si se toarna in tava, se rade cascavalul si se presara deasupra, apoi se orneaza cu rosii, ardei si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute.

Cand se rumeneste frumos, este semn ca frittata este gata. Se lasa sa se racoreasca, dupa care se portioneaza, ies cam 8 portii sanatoase.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu smantana

Conopida cu smantana

Conopida se desface in buchetele si se tine in apa cu putin otet sau zeama de lamaie ca sa ramana

26 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 vinete loung pourple (soi de vinete lungi si foarte subtiri
  • sunt gustoase si se coc foarte usor)
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 1 ardei galben
  • 6 oua
  • 300 gr kaizer afumat
  • 300 gr gouda-vadul laptelui
  • 100 gr fidea prefiarta
  • 1 lingurita mica sare

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Mancare de cartofi cu carnati afumati