Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 august 2017

Ingrediente
2 vinete loung pourple (soi de vinete lungi si foarte subtiri, sunt gustoase si se coc foarte usor), 1 ardei capia, 2 rosii, 1 ardei galben, 6 oua, 300 gr kaizer afumat, 300 gr gouda-vadul laptelui, 100 gr fidea prefiarta, 1 lingurita mica sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand de vinete taiate felii, un rand de ardei felii, un rand de kaizer felii si se reia operatiunea, cate un rand din fiecare, pana se termina de aranjat totul in tava.

Se bat ouale cu smantana, putina sare si se toarna in tava, se rade cascavalul si se presara deasupra, apoi se orneaza cu rosii, ardei si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute.

Cand se rumeneste frumos, este semn ca frittata este gata. Se lasa sa se racoreasca, dupa care se portioneaza, ies cam 8 portii sanatoase.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Broccoli la cuptor

Broccoli la cuptor

Intr- o oala se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele

12 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu legume la cuptor

Orez cu legume la cuptor

Se taie prazul marunt, apoi morcovii si dovlecelul se curata si se dau pe razatoarea mare, se taie

19 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete loung pourple (soi de vinete lungi si foarte subtiri
  • sunt gustoase si se coc foarte usor)
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 1 ardei galben
  • 6 oua
  • 300 gr kaizer afumat
  • 300 gr gouda-vadul laptelui
  • 100 gr fidea prefiarta
  • 1 lingurita mica sare

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciolan rasol cu garnitura de orez si legume