Intr-o tigaie, la foc moderat se pune jumatate din ulei, iar cand este destul de incins se pun dovleceii. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga usturoiul, patrunjelul, busuiocul si semintele de pin. Se mai lasa pe foc aprox. 5 minute (pana cand dovleceii sunt patrunsi). Intr-o alta tigaie, se pune restul de ulei, iar cand acesta este incins se pun dovleceii si ouale care in prealabil au fost batute, cu sarea si piperul. Se lasa la foc mediu pana cand omleta este inchegata, dupa care, cu atentie se intoarce pe partea cealalta (ca o clatita).
Se poate face rol, decorandu-se cu rondele de ceapa, praz sau rosii.
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii