Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii subtiri; se curata prunele de simburi si se taie in sferturi; fructele se pun intr-o farfurie nu prea adinca si se stropesc cu zeama de lamiie. Se pune untul intr-o tigaie impreuna cu zaharul, se amesteca pina ce zaharul se dizolva; se adauga fructele si alunele taiate marunt; se lasa in jur de 8-10 minute, amestecind din cind in cind, pina capata o culoare aurie. Se asaza fructele in farfurie si se toarna sosul ramas deasupra.
Se servesc cu frisca sau cu inghetata
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii