autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
200g biscuiti obisnuiti,200 g cocos alba,250g zahar pudra,150g jeleuri,8 linguri gem caise,2 linguri nuca cocos galbena,2 linguri nuca cocos rosie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba si zaharul pudra.Obtii o compozitie potrivit de tare pe care o imparti in jumatate.Dintr-o parte de compozitie formezi de 4 cm inaltime pe care le treci prin nuca de cocos galbena.Din compozitia ramasa modelezi cirese cu diametrul de 1 cm pe care le tavalesti prin nuca de cocos rosie.Dintr-un jeleu verde tai fasii pe care le pui drept conditie fructelor formate
Daca ti-a placut reteta noastra ""Fructe" din biscuiti si nuca de cocos." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clafoutis cu struguri

Clafoutis cu struguri

Intr-un castron inalt se pun ouale,zaharul,uleiul si esentele si se amesteca bine cateva minute. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Chec cu lamaie si ciocolata

Chec cu lamaie si ciocolata

Ingredientele trebuiesc tinute la temperatura camerei inainte de a pregati checul. Untul il topim. Intr-un

0 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Din poza nu se intelege nimik iar nuca de cocos colorata cum o prepar,cu colorant? Sau se gasesc toate culorile pe piata!

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    da, nu prea se intelege reteta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Personal mi se pare un preparat usor de pregatit,aratos si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 200g biscuiti obisnuiti,200 g cocos alba,250g zahar pudra,150g jeleuri,8 linguri gem caise,2 linguri nuca cocos galbena,2 linguri nuca cocos rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
ceai cu fructe

ceai cu fructe

Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si

6 voturi    4 comentarii
20 min
Cafele si ceaiuri

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Din poza nu se intelege nimik iar nuca de cocos colorata cum o prepar,cu colorant? Sau se gasesc toate culorile pe piata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite fine cu mere