autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
200g biscuiti obisnuiti,200 g cocos alba,250g zahar pudra,150g jeleuri,8 linguri gem caise,2 linguri nuca cocos galbena,2 linguri nuca cocos rosie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba si zaharul pudra.Obtii o compozitie potrivit de tare pe care o imparti in jumatate.Dintr-o parte de compozitie formezi de 4 cm inaltime pe care le treci prin nuca de cocos galbena.Din compozitia ramasa modelezi cirese cu diametrul de 1 cm pe care le tavalesti prin nuca de cocos rosie.Dintr-un jeleu verde tai fasii pe care le pui drept conditie fructelor formate
Daca ti-a placut reteta noastra ""Fructe" din biscuiti si nuca de cocos." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gomboti cu prune

Gomboti cu prune

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert cu putina sare.Intre timp scoatem samburii de la prune

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti de casa

Biscuiti de casa

Intr-un bol se bate oul spuma cu zaharul apoi se adauga pe rand si amestecand untul, smantana, esentele

1 vot    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Din poza nu se intelege nimik iar nuca de cocos colorata cum o prepar,cu colorant? Sau se gasesc toate culorile pe piata!

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    da, nu prea se intelege reteta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Personal mi se pare un preparat usor de pregatit,aratos si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 200g biscuiti obisnuiti,200 g cocos alba,250g zahar pudra,150g jeleuri,8 linguri gem caise,2 linguri nuca cocos galbena,2 linguri nuca cocos rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
ceai cu fructe

ceai cu fructe

Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si

6 voturi    4 comentarii
20 min
Cafele si ceaiuri

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Din poza nu se intelege nimik iar nuca de cocos colorata cum o prepar,cu colorant? Sau se gasesc toate culorile pe piata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu Rapido Tiramisu Rapido

Oualele, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca

20 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata