Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba si zaharul pudra.Obtii o compozitie potrivit de tare pe care o imparti in jumatate.Dintr-o parte de compozitie formezi de 4 cm inaltime pe care le treci prin nuca de cocos galbena.Din compozitia ramasa modelezi cirese cu diametrul de 1 cm pe care le tavalesti prin nuca de cocos rosie.Dintr-un jeleu verde tai fasii pe care le pui drept conditie fructelor formate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii