Fruit jellee

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fruit jellee

Ingrediente

  • 4 pliculete gelatina granule
  • 400 gr apa
  • 400 gr sucde portocale/compot sau alt suc rece
  • 6-8 capsuni
  • 2 felii de pepene galben
  • 100 gr nuca cocos
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Fierbem apa. Adaugam gelatina granule si zaharul si amestecam bine pana se dilueaza. Luam de pe foc si adaugam suc de portocole/compot/alt suc si amestecam bine. Lasam sa se raceasca si punem in forma adaugam fructele taiate. Bagam la frigider pentru 3-4 ore. Scoatem din forma pe o farfurie si decoram cu nuca de cocos.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor