autor:

Fara foto

» » Aperitive

Fulgi de vinete

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
2 vinete subtiri, untdelemn pentru prajit, sare, piper, faina, 1 ou batut, un sos picant la alegere (ketchup).,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala vinetele, se sterg, apoi se taie in rondele subtiri. Se sareaza, se lasa sa stea 15 minute. Se zvanta intr-un servet, se tavalesc prin ou, apoi prin faina si se prajesc ca snitelele, in untdelemn. Se scot din tigaie cu lingura gaurita (de spuma), ca sa se scurga grasimea. Se servesc ca garnitura la carne sau ca felul intai, asezonate cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Patacones

Patacones

Se iau aceste banane verzi care nu sunt dulci, se curata destul de greu de coaja, se adauga cateva

9 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 vinete subtiri
  • untdelemn pentru prajit
  • sare
  • piper
  • faina
  • 1 ou batut
  • un sos picant la alegere (ketchup).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Barcute de cartofi umplute cu branza