Punem untul/margarina in bol si mixam.
Punem untul/margarina in bol si mixam, adaugam zaharul si ouale, unul cate unul. Mixam pentru 3 minute. Adaugam laptele, faina, vanilia si coaja de portocala cu lamaie si amestecam usor.
Amestecam fulgii de ciocolata cu marmelada de capsuni si nuca de cocos si cu lingura, punem in compozitia de chec fara a amesteca.
Ungem doua tavi cu unt (23 x 13 cm) punem compozitia de chec in ambele tavi. Preincalzim cuporul la 180 de grade C si coacem o ora. Lasam checurile sa se raceasca in tavi, pentru 10 minute. Apoi punem pe farfuria si pudram cu zahar pudra. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii