autor:

Fara foto

» » Prajituri

FURSECURI

Autor: EPURE SORIN (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: EPURE SORIN (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2005

Ingrediente
1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO, 300 GR. ZAHAR PUDRA, 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI, 3 OUA, 450 GR. FAINA, COAJA RASA DE LAMIE, ZAYAR VANILAT, 1 BORCAN GEM BUNICA,

Dificultate: Medie Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

SE FREACA MARG. CU ZAHARUL BINE
SE ADAUGA OUALE+FAINA+AMONIU
SE TINE ACEST ALUAT O ZI LA FRIGIDER SAU DE SEARA PINA DIMINEATA
A DOUA ZI SE IA CITE PUTIN SI SE LUCREAZA CITE PUTIN PE PLANSETA ADAUGINDU-SE FAINA ASTFEL INCIT SA SE POATA INTINDE
SE DECUPEAZA RONDELE MICI DUPA FORMA DORITA
SE COC LA FOC IUTE
SE UNESC CITE DOUA SI SE UMPLU CU GEM
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu crema de ciocolata

Fursecuri cu crema de ciocolata

Aluatul l-am preparat amestecand ouale cu zaharul, uleiul si praful de copt stins in otet. Am adaugat

19 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Fursecuri cu nuci

Fursecuri cu nuci

Măcinăm 150 g nucă. Punem la fiert untul, zahărul și zaharul vanilat, la foc mic (eu folosesc

1 vot    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO
  • 300 GR. ZAHAR PUDRA
  • 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI
  • 3 OUA
  • 450 GR. FAINA
  • COAJA RASA DE LAMIE
  • ZAYAR VANILAT
  • 1 BORCAN GEM BUNICA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Biscuiti cu orez cu lapte