autor:

Fara foto

» » Prajituri

FURSECURI

Autor: EPURE SORIN (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: EPURE SORIN (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2005

Ingrediente
1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO, 300 GR. ZAHAR PUDRA, 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI, 3 OUA, 450 GR. FAINA, COAJA RASA DE LAMIE, ZAYAR VANILAT, 1 BORCAN GEM BUNICA,

Dificultate: Medie Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

SE FREACA MARG. CU ZAHARUL BINE
SE ADAUGA OUALE+FAINA+AMONIU
SE TINE ACEST ALUAT O ZI LA FRIGIDER SAU DE SEARA PINA DIMINEATA
A DOUA ZI SE IA CITE PUTIN SI SE LUCREAZA CITE PUTIN PE PLANSETA ADAUGINDU-SE FAINA ASTFEL INCIT SA SE POATA INTINDE
SE DECUPEAZA RONDELE MICI DUPA FORMA DORITA
SE COC LA FOC IUTE
SE UNESC CITE DOUA SI SE UMPLU CU GEM
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu merisoare

Fursecuri cu merisoare

Amestecam iaurtul cu zaharul,pana cand acesta se topeste partial. Adaugam esentele, ouale, praful

22 voturi    17 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu miere si unt de arahide

Fursecuri cu miere si unt de arahide

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol punem cu o lingura cantitatea de unt necesara

2 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO
  • 300 GR. ZAHAR PUDRA
  • 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI
  • 3 OUA
  • 450 GR. FAINA
  • COAJA RASA DE LAMIE
  • ZAYAR VANILAT
  • 1 BORCAN GEM BUNICA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Inghetata falsa Inghetata falsa

Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se mai bat 5 minute să se topească zahărul, se adaugă gălbenușurile frecate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajiturica cu miere si fructe