autor:

Fara foto

» » Prajituri

FURSECURI

Autor: EPURE SORIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: EPURE SORIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2005

Ingrediente
1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO, 300 GR. ZAHAR PUDRA, 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI, 3 OUA, 450 GR. FAINA, COAJA RASA DE LAMIE, ZAYAR VANILAT, 1 BORCAN GEM BUNICA,

Dificultate: Medie Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

SE FREACA MARG. CU ZAHARUL BINE
SE ADAUGA OUALE+FAINA+AMONIU
SE TINE ACEST ALUAT O ZI LA FRIGIDER SAU DE SEARA PINA DIMINEATA
A DOUA ZI SE IA CITE PUTIN SI SE LUCREAZA CITE PUTIN PE PLANSETA ADAUGINDU-SE FAINA ASTFEL INCIT SA SE POATA INTINDE
SE DECUPEAZA RONDELE MICI DUPA FORMA DORITA
SE COC LA FOC IUTE
SE UNESC CITE DOUA SI SE UMPLU CU GEM
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri fragede cu nuca

Fursecuri fragede cu nuca

Mod de preparare: Se macina nucile la masina si se lasa margarina la temperatura camerei. Daca

6 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Fursecuri cu martipan

Fursecuri cu martipan

Galbenusurile, untul,zaharul,sarea si esenta se mixeaza bine,adaougindu-se in continuare migdalele

4 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO
  • 300 GR. ZAHAR PUDRA
  • 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI
  • 3 OUA
  • 450 GR. FAINA
  • COAJA RASA DE LAMIE
  • ZAYAR VANILAT
  • 1 BORCAN GEM BUNICA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Biscuiti indragostiti Biscuiti indragostiti

Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu nes