autor:

» » Prajituri

FURSECURI

Autor: EPURE SORIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: EPURE SORIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2005

Ingrediente
1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO, 300 GR. ZAHAR PUDRA, 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI, 3 OUA, 450 GR. FAINA, COAJA RASA DE LAMIE, ZAYAR VANILAT, 1 BORCAN GEM BUNICA,

Dificultate: Medie Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

SE FREACA MARG. CU ZAHARUL BINE
SE ADAUGA OUALE+FAINA+AMONIU
SE TINE ACEST ALUAT O ZI LA FRIGIDER SAU DE SEARA PINA DIMINEATA
A DOUA ZI SE IA CITE PUTIN SI SE LUCREAZA CITE PUTIN PE PLANSETA ADAUGINDU-SE FAINA ASTFEL INCIT SA SE POATA INTINDE
SE DECUPEAZA RONDELE MICI DUPA FORMA DORITA
SE COC LA FOC IUTE
SE UNESC CITE DOUA SI SE UMPLU CU GEM
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri ciupercuta

Fursecuri ciupercuta

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sare praful de copt si untul, apoi se adauga uleiul, se amesteca

5 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO
  • 300 GR. ZAHAR PUDRA
  • 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI
  • 3 OUA
  • 450 GR. FAINA
  • COAJA RASA DE LAMIE
  • ZAYAR VANILAT
  • 1 BORCAN GEM BUNICA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Negresa fondanta