Fursecuri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 ceasca mai goala de ulei
  • faina cat cuprinde
  • nuci sau rahat

Mod de preparare

Se amesteca oul cu zaharul. Se freaca bine. Se adauga uleiul, iar la sfarsit faina astfel incat sa nu devina un aluat foarte vartos, dar nici prea moale.

Se ia din aluat cu lingurita si se aseaza in tava unsa. Deasupra se pune cate un sfert de nuca, sau o bucatica de rahat.

Se coc intai la foc iute, apoi mai domol.

Eu fac de obicei mai multe portii odata. Si in jumatate pun cacao. Se poate lua o jumatate de lingurita de aluat alb, jumatate din aluat cu cacao, si ies fursecuri bicolore.

Sunt foarte gustoase si rapide.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise