Se amesteca oul cu zaharul. Se freaca bine. Se adauga uleiul, iar la sfarsit faina astfel incat sa nu devina un aluat foarte vartos, dar nici prea moale.
Se ia din aluat cu lingurita si se aseaza in tava unsa. Deasupra se pune cate un sfert de nuca, sau o bucatica de rahat.
Se coc intai la foc iute, apoi mai domol.
Eu fac de obicei mai multe portii odata. Si in jumatate pun cacao. Se poate lua o jumatate de lingurita de aluat alb, jumatate din aluat cu cacao, si ies fursecuri bicolore.
Sunt foarte gustoase si rapide.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii