Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute la frigider.
Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute la frigider.
Se scoate cate o bucata, se intinde coca de cam 2 cm grosime. Se decupeaza apoi in diferite forme si se asaza in tava pe hartia de copt. Se coc la 160 - 180 grade C. Prima tura cam 10 minute, apoi urmatoarele ture 8 minute. Dupa ce s-au racit, se topeste ciocolata cuverture in bain marie, se ung fursecurile cu ciocolata si se dau prin bomboane. Sunt mult mai gustoase daca se depoziteaza cateva zile intr-o cutie de metal!
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii