Fursecuri

Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute la frigider.

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
medie
Fursecuri

Ingrediente

  • 750 g faina
  • 500 g zahar
  • 500 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 300 g ciocolata cuverture
  • bombonele pentru decorat.

Mod de preparare

Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute la frigider.

Se scoate cate o bucata, se intinde coca de cam 2 cm grosime. Se decupeaza apoi in diferite forme si se asaza in tava pe hartia de copt. Se coc la 160 - 180 grade C. Prima tura cam 10 minute, apoi urmatoarele ture 8 minute. Dupa ce s-au racit, se topeste ciocolata cuverture in bain marie, se ung fursecurile cu ciocolata si se dau prin bomboane. Sunt mult mai gustoase daca se depoziteaza cateva zile intr-o cutie de metal!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise