autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

FURSECURI

Autor: petrescu ioana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: petrescu ioana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 septembrie 2007

Ingrediente
-200 grame unt, -300 grame zahar, -3 oua(fara un albus), -350 grame faina, -1 praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 1h

170 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si ouale, oprindu-se un albus. Se adauga mirodenii, sare, praful de copt si treptat faina. Se da la rece.

Se scoate de la rece, se fac bile, se dau prin albusul ramas si prin nuca macinata.

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
2h 5 min
Retete de Craciun
FURSECURI CU RAHAT

FURSECURI CU RAHAT

Se separa albusurile de galbenusuri, rahatul se taie cuburi, galbenusurile se freaca cu putina sare,

13 voturi    1 comentariu
15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

170 voturi

Ingrediente

  • -200 grame unt
  • -300 grame zahar
  • -3 oua(fara un albus)
  • -350 grame faina
  • -1 praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata - fara gluten