autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
250 g unt, 300 g faina, 225 g zahar, 1 ou, 2 lingurite esenta vanilie, 1 varf de cutit sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca untul cu zaharul, vanilia si oul, cateva minute, cu mixerul. Se adauga faina si sarea si se amesteca pana se incorporeaza. Se da la frigider 30 de minute
Se incalzeste cuptorul la 325°F . Se pun gramajoare cu spritul in tava neunsa. Se coc la cuptor 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri sarate cu parmezan

Fursecuri sarate cu parmezan

In oala mixerului cu paleta in forma de chitara se pune untul, uleiul, sarea si zaharul si se freaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Fursecuri cu tahini

Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 300 g faina
  • 225 g zahar
  • 1 ou
  • 2 lingurite esenta vanilie
  • 1 varf de cutit sare

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chec cu parfum de Orient