autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
250 g unt, 300 g faina, 225 g zahar, 1 ou, 2 lingurite esenta vanilie, 1 varf de cutit sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca untul cu zaharul, vanilia si oul, cateva minute, cu mixerul. Se adauga faina si sarea si se amesteca pana se incorporeaza. Se da la frigider 30 de minute
Se incalzeste cuptorul la 325°F . Se pun gramajoare cu spritul in tava neunsa. Se coc la cuptor 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajiturele si fursecuri pentru  ceai /cafea

Prajiturele si fursecuri pentru ceai /cafea

Din acelasi aluat , am facut o prajitura si fursecuri. Numai bune pentru servit la cafea ori ceai.

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Reteta este foarte simpla, iar fursecurile se topesc in gura, de fragede ce sunt. Se mixeaza bine

12 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 300 g faina
  • 225 g zahar
  • 1 ou
  • 2 lingurite esenta vanilie
  • 1 varf de cutit sare

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu nuca si stafide