Se pune faina într-un bol, se amesteca cu cacaua si lingurița de praf de copt.
Se pune faina într-un bol, se amesteca cu cacaua si lingurița de praf de copt, pana când faina devine maro. Se adaugă zaharul si se amesteca. Se topește untul (eu l-am topit la microunde) si se adaugă peste celelalte ingrediente. Se adaugă oul si laptele si opțional, bucatele de ciocolata si se amesteca bine pana când obținețio compozitie omogena. Se pune pe masa si se frământă bine cu mâinile, se întinde aluatul si, cu ajutorul unei forme rotunde sau al unui pahar, se fac cerculetele. Se pun in tava cu hârtie de copt si se lasă la cuptor, aproximativ 10-15 minute. Când se răcesc, le puteți manca.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii