Se amestecă într-un bol făina, praful de copt si cacaua.
Într-un bol mare, se bate untul cu ajutorul unui mixer, la viteză medie, până când devine cremos și fin. Peste crema de unt, se adaugă zahărul alb si zahărul brun, sarea si esența de vanilie. Se amestecă totul, timp de două minute.
Peste aceste ingrediente, se adaugă făina si se amestecă cu o lingură de lemn, până când se formează un aluat suficient de tare.
Se adaugă cuburile de ciocolată Nestle Dessert Noir si se amestecă foarte putin, până se încorporează în aluat.Se pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt și se preîncălzeste cuporul, la 160 de grade Celsius.
Se formează bile de aluat si se pun pe tavă, la distanță una față de cealaltă, pentru că acestea vor crește.
Se pun la cuptor 12 minute, după care se lasă la răcit, pe un platou.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii