Se amestecă ouăle cu o lingură de apă, se adaugă zahărul şi vanilia şi se bate totul foarte bine. Adăugaţi uleiul şi mixaţi totul bine. Adăugaţi făina amestecată cu praful de copt. Aluatul obţinut trebuie să fie potrivit de tare, ca să-l puteţi modela. Cu mâinile unse cu puţin ulei, din aluat se formează biluţe de aproximativ 3 cm diametru şi se aşază la distanţă pe hârtia de copt întrucât fursecurile cresc la coacere. Ele se coc în cuptorul preîncălzit la 170-180 de grade Celsius. Când sunt gata se scot din cuptor. Când se răcesc se aşază pe un platou.
Pentru „finisare“ trebuie să încălziţi puţin gemul de caise. Eventual amestecaţi-l puţin cu mixerul, ca să sfărâmaţi bucăţelele de fructe. Fursecurile reci se vor da prima dată prin gem, iar apoi prin nucă de cocos. Se servesc după câteva ore (5-8 ore) când de la gem se vor înmuia şi vor deveni pufoase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii