autor:

Florenta Dinu

» » Dulciuri diverse

Fursecuri bicolore

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
400 g faina,150g zahar,200g margarina,2 galbenusuri,o lingura cacao,o lingura smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Din faina zahar, margarina,galbenusuri,framinti un aluat pe care il imparti in 2.Intr-o jumatate adaugi smintina si cacaua,iar cealalta ramine galbena.Dai aluatul la frigider pentru o jumatate de ora.Fiecare jumatate de aluat o imparti la rindul ei in 2 parti din care intinzi 2 foi.Pui o foaie maro si peste ea o foaie galbena si le rulezi(poti sa le pui si invers).Obtii astfel 2 rulade pe care le pui in frigider timp de o ora.Tai apoi ruladele felii de un centimetru grosime si le coci pe hirtie de copt timp de 12-15 minute,la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata

Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata

Intr-un vas in care vom prepara clatitele ,cernem faina cu praful de copt si cacaoa. Punem sarea

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec din albusuri

Chec din albusuri

Albusurile se bat spuma;se pune zaharul si se bate in continuare(sa se topeasca zaharul).Se pun aromele

5 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Multumesc pentru aprecieri.Intr-adevar sint gustoase si usor de preparat.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    si eu obisnuiesc sa pregatesc!!! Sunt ft bune!!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Cred ca sunt foarte bune!!!!!!!!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      Aratoase si delicioase mai sunt fursecurile tale...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      Cred ca sunt o bunatate !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Arata foarte bine.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Cred ca sunt bune fursecurile tale!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina,150g zahar,200g margarina,2 galbenusuri,o lingura cacao,o lingura smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

Florenta Dinu (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri.Intr-adevar sint gustoase si usor de preparat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Bulgarasi de zapada