Din faina zahar, margarina,galbenusuri,framinti un aluat pe care il imparti in 2.Intr-o jumatate adaugi smintina si cacaua,iar cealalta ramine galbena.Dai aluatul la frigider pentru o jumatate de ora.Fiecare jumatate de aluat o imparti la rindul ei in 2 parti din care intinzi 2 foi.Pui o foaie maro si peste ea o foaie galbena si le rulezi(poti sa le pui si invers).Obtii astfel 2 rulade pe care le pui in frigider timp de o ora.Tai apoi ruladele felii de un centimetru grosime si le coci pe hirtie de copt timp de 12-15 minute,la foc potrivit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii