Intr-un castron, frecati ouale cu zaharul si un praf de sare, pana devin spumoase si albe. Adaugati faina in ploaie, amestecand bine pana se omogenizeaza. Ungeti bine cu unt tava metalica de cuptor si asezati gramajoare de paste spatiate, sa nu se lipeasca intre ele la compt. Coaceti 20 d min la foc moale (cca 150-160 gr C). Imediat ce ati scos biscutii din cuptor, lasati-i la racit pe o plasa metalica.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii