autor:

» » Prajituri

Fursecuri cu bezea si nuca

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
faina 0.5 kg, , drojdie(cat o boaba de porumb), , sare, , un pachet margarina sau unt, , 2 galbenusuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din toate ingredientele se framanta o coca potrivita.
Albusurile se bat spuma tare cu trei linguri de zahar la un albus.
Se intinde o foaie subtire in dreptunghi, se pune bezeaua (dar nu prea multa) si se ruleaza.

Se taie rulouri care se pun in tava cu un sfert de miez de nuca care se preseaza bine in albus.

Se coc aproximativ 20 min.

Coca se face seara si se tine la rece toata noaptea
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu bezea si nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu bezea si nuca

Fursecuri cu bezea si nuca

Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina 0.5 kg
  • drojdie(cat o boaba de porumb)
  • sare
  • un pachet margarina sau unt
  • 2 galbenusuri

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Prajitura Felii London Prajitura Felii London

Se amesteca faina, zaharul, sarea, bicarbonatul cu untul moale. Se adaugă gălbenușurile și se încorporează în aluat.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec (aproape ca la mama acasa)