autor:

Fara foto

» » Prajituri

Fursecuri cu bezea si nuca

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
faina 0.5 kg, , drojdie(cat o boaba de porumb), , sare, , un pachet margarina sau unt, , 2 galbenusuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din toate ingredientele se framanta o coca potrivita.
Albusurile se bat spuma tare cu trei linguri de zahar la un albus.
Se intinde o foaie subtire in dreptunghi, se pune bezeaua (dar nu prea multa) si se ruleaza.

Se taie rulouri care se pun in tava cu un sfert de miez de nuca care se preseaza bine in albus.

Se coc aproximativ 20 min.

Coca se face seara si se tine la rece toata noaptea
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu bezea si nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Cocosana

Prajitura Cocosana

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, apoi adaugam pe rand zaharul

34 voturi    26 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Banana invelita

Banana invelita

Foaie: se separa ouale si se bat albusurile spuma tare cu 3 linguri de zahar, se adauga treptat galbenusurile

5 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina 0.5 kg
  • drojdie(cat o boaba de porumb)
  • sare
  • un pachet margarina sau unt
  • 2 galbenusuri

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Choux-uri cu crema de vanilie Choux-uri cu crema de vanilie

Choux-urile le-am preparat dupa reteta de eclere. Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu trei blaturi si crema de lamaie