autor:

Fara foto

» » Prajituri

Fursecuri cu bezea si nuca

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
faina 0.5 kg, , drojdie(cat o boaba de porumb), , sare, , un pachet margarina sau unt, , 2 galbenusuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din toate ingredientele se framanta o coca potrivita.
Albusurile se bat spuma tare cu trei linguri de zahar la un albus.
Se intinde o foaie subtire in dreptunghi, se pune bezeaua (dar nu prea multa) si se ruleaza.

Se taie rulouri care se pun in tava cu un sfert de miez de nuca care se preseaza bine in albus.

Se coc aproximativ 20 min.

Coca se face seara si se tine la rece toata noaptea
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu bezea si nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu caramel de lamaie

Prajitura cu caramel de lamaie

Caramel de lamaie: 1. Pune zeama de lamaie impreuna cu apa si zaharul intr-un vas pe foc mic.

4 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Minitarte cu piersici

Minitarte cu piersici

Pregatim mai intai aluatul in felul urmator: frecam untul cu zaharul si un varf de sare, adaugam

7 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina 0.5 kg
  • drojdie(cat o boaba de porumb)
  • sare
  • un pachet margarina sau unt
  • 2 galbenusuri

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Bomboane de ciocolata cu umplutura crocanta