autor:

andraconstantinescu

» » Aperitive

Fursecuri cu cartofi si cascaval

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2016

Ingrediente
250 g cartofi, 60 g unt, 200 ml apa, 120 g fulgi de porumb, 3 oua, 100 g salam rustic + ulei pentru prajit, putin cimbru uscat, un varf de cutit de piper negru macinat, sare, dupa gust, 100 g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja, dupa care se scot din apa si se lasa sa se racoreasca.

Untul se topeste intr-o cratita pusa la foc cu 200 ml apa in ea.

Fulgii de porumb se amesteca cu ouale, dupa care se pun in cratita si se amesteca continuu pana cand rezulta un aluat care se desprinde de pe marginile cratitei. Se ia cratita de pe foc.

Salamul se taie bucatele subtiri si se prajeste in ulei, apoi se scoate pe un servetel, iar dupa ce se absoarbe din ulei, se pune in cratita.

Cartofii se curata de coaja, se clatesc cu apa si se paseaza, apoi se pun in cratita impreuna cu putin cimbru uscat, un varf de cutit de piper negru macinat si sare, dupa gust. Se amesteca toate ingredientele din cratita.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se formeaza bulgari mici din aluat, care se aplatizeaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Cascavalul se da pe razatoarea mare si se distribuie uniform pe fiecare fursec. Se introduce tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu parizer si legume

Tarta cu parizer si legume

Pregatim un aluat din : -o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan

Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan

Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea

24 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g cartofi
  • 60 g unt
  • 200 ml apa
  • 120 g fulgi de porumb
  • 3 oua
  • 100 g salam rustic + ulei pentru prajit
  • putin cimbru uscat
  • un varf de cutit de piper negru macinat
  • sare
  • dupa gust
  • 100 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

12 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute