Untul se topeste intr-o cratita pusa la foc cu 200 ml apa in ea.
Cartofii se spala si se fierb in coaja, dupa care se scot din apa si se lasa sa se racoreasca.
Untul se topeste intr-o cratita pusa la foc cu 200 ml apa in ea.
Fulgii de porumb se amesteca cu ouale, dupa care se pun in cratita si se amesteca continuu pana cand rezulta un aluat care se desprinde de pe marginile cratitei. Se ia cratita de pe foc.
Salamul se taie bucatele subtiri si se prajeste in ulei, apoi se scoate pe un servetel, iar dupa ce se absoarbe din ulei, se pune in cratita.
Cartofii se curata de coaja, se clatesc cu apa si se paseaza, apoi se pun in cratita impreuna cu putin cimbru uscat, un varf de cutit de piper negru macinat si sare, dupa gust. Se amesteca toate ingredientele din cratita.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se formeaza bulgari mici din aluat, care se aplatizeaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Cascavalul se da pe razatoarea mare si se distribuie uniform pe fiecare fursec. Se introduce tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii