autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
85 gr unt, 1 ou, sare, 50 gr zahar, un plic zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina, 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, iar din coca obtinuta se ia cu mana umeda o cantitate cat o nuca din care se formeaza fursecul ca un disc rotund. Se coace pe hartie de copt. Cand marginile devin maronii se scot cu atentie ca sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si capsuni

Fursecuri cu ciocolata si capsuni

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pdra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,

3 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 85 gr unt
  • 1 ou
  • sare
  • 50 gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina
  • 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu dulceata de trandafiri