autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
85 gr unt, 1 ou, sare, 50 gr zahar, un plic zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina, 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, iar din coca obtinuta se ia cu mana umeda o cantitate cat o nuca din care se formeaza fursecul ca un disc rotund. Se coace pe hartie de copt. Cand marginile devin maronii se scot cu atentie ca sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul

16 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
FURSECURI CU CIOCOLATA

FURSECURI CU CIOCOLATA

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme. Se coc in cuptorul

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 85 gr unt
  • 1 ou
  • sare
  • 50 gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina
  • 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Cornuri cu finetti