autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
85 gr unt, 1 ou, sare, 50 gr zahar, un plic zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina, 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, iar din coca obtinuta se ia cu mana umeda o cantitate cat o nuca din care se formeaza fursecul ca un disc rotund. Se coace pe hartie de copt. Cand marginile devin maronii se scot cu atentie ca sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu crema de ciocolata

Fursecuri cu crema de ciocolata

Aluatul l-am preparat amestecand ouale cu zaharul, uleiul si praful de copt stins in otet. Am adaugat

33 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 85 gr unt
  • 1 ou
  • sare
  • 50 gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina
  • 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu banane