autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata

Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2011

Ingrediente
Pentru 15-20 fursecuri., , , , 220 g faina, , 1/2 plic de drojdie chimica, , 100 g zahar, , 1 plic zahar valilat, , 100 g unt, , 1 lingurita de miere, , 1 ou, , 60 g bucatele de ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune untul la topit. Dupa care se amesteca cu mierea si oul. Separat, amestecam faina+zaharul+drojdia chimica+zaharul vanilat. Amestecam cele doua compozitii pana se obtine un aluat usor faramicios. Adaugam bucatelele de ciocolata.Tapetam tava cu hartie sulfurizata. Formam fursecurile in gramajoare si turtindule usor(se vor umfla usor si mari).

Se pun la copt la 200°c pentru 10 minute.

Dupa coacere se lasa la racit in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
FURSECURI CU CIOCOLATA

FURSECURI CU CIOCOLATA

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme. Se coc in cuptorul

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata

Intr-un castron, mixam untul zaharul si semintele de vanilie. Mixam pana se topeste zaharul, apoi

22 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 15-20 fursecuri.
  • 220 g faina
  • 1/2 plic de drojdie chimica
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar valilat
  • 100 g unt
  • 1 lingurita de miere
  • 1 ou
  • 60 g bucatele de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTINE
Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Se cerne faina, in mijloc varsati 15 cl de apa,sucul de lamaie,sarea,si untul topit. Se framanta

3 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Budinca de tapioca cu lapte de soia