autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata

Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2011

Ingrediente
Pentru 15-20 fursecuri., , , , 220 g faina, , 1/2 plic de drojdie chimica, , 100 g zahar, , 1 plic zahar valilat, , 100 g unt, , 1 lingurita de miere, , 1 ou, , 60 g bucatele de ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune untul la topit. Dupa care se amesteca cu mierea si oul. Separat, amestecam faina+zaharul+drojdia chimica+zaharul vanilat. Amestecam cele doua compozitii pana se obtine un aluat usor faramicios. Adaugam bucatelele de ciocolata.Tapetam tava cu hartie sulfurizata. Formam fursecurile in gramajoare si turtindule usor(se vor umfla usor si mari).

Se pun la copt la 200°c pentru 10 minute.

Dupa coacere se lasa la racit in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
FURSECURI DE CIOCOLATA

FURSECURI DE CIOCOLATA

Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul. Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul, vanilia,

8 voturi    5 comentarii
4h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 15-20 fursecuri.
  • 220 g faina
  • 1/2 plic de drojdie chimica
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar valilat
  • 100 g unt
  • 1 lingurita de miere
  • 1 ou
  • 60 g bucatele de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTINE
Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Se cerne faina, in mijloc varsati 15 cl de apa,sucul de lamaie,sarea,si untul topit. Se framanta

3 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu bostan, mere si gutui