Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava.
Batem cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana obtinem o crema usoara.
Batem oul, apoi il incorporam in crema de unt. Cernem deasupra faina si bicarbonatul si amestecam usor, adaugand intre timp si esenta de vanilie.
Tocam ciocolata si alunele si le adaugam in crema amestecand.
Cu o lingurita , punem din aluat in tava lasand spatiu suficient intre fursecuri , deoarece acestea vor creste.
Coacem fursecurile timp de 10 min, le scoatem, le lasam sa se raceasca 3-4 min apoi le scoatem din tava.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii