Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava.
Batem cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana obtinem o crema usoara.
Batem oul, apoi il incorporam in crema de unt. Cernem deasupra faina si bicarbonatul si amestecam usor, adaugand intre timp si esenta de vanilie.
Tocam ciocolata si alunele si le adaugam in crema amestecand.
Cu o lingurita , punem din aluat in tava lasand spatiu suficient intre fursecuri , deoarece acestea vor creste.
Coacem fursecurile timp de 10 min, le scoatem, le lasam sa se raceasca 3-4 min apoi le scoatem din tava.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii