autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata de post

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
200 gr margarina la pachet, 250 gr zahar, 200 gr ciocolata amaruie, 60 gr nuci, 1 lingurita bicarbonat, 300 gr faina, 1 esenta vanilie, coaja de lamaie rasa

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol margarina cu zaharul cu o paleta, cat sa se topeasca putin cristalele de zahar.
Adaugam esenta si coaja rasa de lamaie.
Incorporam faina si bicarbonatul.
Nucile le maruntim si le punem in bol.
Ciocolata o taiem cubulete mici si o amestecam bine in compozitia de mai sus.
Compozitia obtinuta o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru circa 20 de minute.
Tapetam o tava cu hartie de copt.
Rupem bucatele de aluat, formam bilute si le punem in tava, cu putina distanta intre ele.
Le bagam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Le coacem intre 10-15 minute, nu mai mult ca se rumenesc prea tare si devin prea crocanti.
Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.
Ii pastram intr-o cutie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Creme Ole cu capsuni in foietaj

Creme Ole cu capsuni in foietaj

Curatam capsunile si le spalam bine,apoi le lasam cu zahar brun,intr-un castron.Am pus cateva linguri

15 voturi    16 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Bezele cu esenta de cafea

Bezele cu esenta de cafea

Mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie Cand albusurile incep sa se intareasca,

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 10 martie 2015

    Miruna are ciocolata de post, amaruie...

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 19 februarie 2015

    Multumesc!

  • Fara foto

    Mihaela Ella , 17 februarie 2015

    hmmm

    • Fara foto

      Miruna Cosma , 17 noiembrie 2014

      cum este de post daca are in compozitir ciocolata?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 200 gr margarina la pachet
  • 250 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 60 gr nuci
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 300 gr faina
  • 1 esenta vanilie
  • coaja de lamaie rasa

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Miruna are ciocolata de post, amaruie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu branza dulce de vaci