autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Ingrediente
200 gr unt, 1 ou, 3 linguri zahar, 60 gr ciocolata amaruie, 40 gr ciocolata cu lapte, 60 gr nuca, 3 linguri fulgi de ovaz, 320 gr faina, 1 lingurita praf de copt, coaja rasa de portocala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri.
Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit.
Untul, de la temparatura camerei il mixam cu zaharul si oul.
Punem amestecul de ciocolata cu nuca, fulgii de ovaz si amestecam.
Adaugam si coaja rasa de portocala, praful de copt, faina si incepem sa incorporam totul cu mana.
Vom obtine un aluat nelipicios. Il dam la rece pentru 20 de minute.
Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele, formam mici bilute pe care le aplatizam. Puteti decupa fursecurile si cu ajutorul formelor.
Asezam fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 12-15 minute, cat se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Delad

Prajitura Delad

Blatul: se separa ouale, albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca si cafea

Fursecuri cu nuca si cafea

Untul, de la temperatura camerei, il mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile si le

11 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • 60 gr ciocolata amaruie
  • 40 gr ciocolata cu lapte
  • 60 gr nuca
  • 3 linguri fulgi de ovaz
  • 320 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de portocala

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cornulete simple cu Philadelphia