Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri.
Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit.
Untul, de la temparatura camerei il mixam cu zaharul si oul.
Punem amestecul de ciocolata cu nuca, fulgii de ovaz si amestecam.
Adaugam si coaja rasa de portocala, praful de copt, faina si incepem sa incorporam totul cu mana.
Vom obtine un aluat nelipicios. Il dam la rece pentru 20 de minute.
Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele, formam mici bilute pe care le aplatizam. Puteti decupa fursecurile si cu ajutorul formelor.
Asezam fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 12-15 minute, cat se rumenesc usor.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii