Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • 60 gr ciocolata amaruie
  • 40 gr ciocolata cu lapte
  • 60 gr nuca
  • 3 linguri fulgi de ovaz
  • 320 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de portocala

Mod de preparare

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri.

Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit.

Untul, de la temparatura camerei il mixam cu zaharul si oul.

Punem amestecul de ciocolata cu nuca, fulgii de ovaz si amestecam.

Adaugam si coaja rasa de portocala, praful de copt, faina si incepem sa incorporam totul cu mana.

Vom obtine un aluat nelipicios. Il dam la rece pentru 20 de minute.

Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele, formam mici bilute pe care le aplatizam. Puteti decupa fursecurile si cu ajutorul formelor.

Asezam fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ele.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 12-15 minute, cat se rumenesc usor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura