Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri.
Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit.
Untul, de la temparatura camerei il mixam cu zaharul si oul.
Punem amestecul de ciocolata cu nuca, fulgii de ovaz si amestecam.
Adaugam si coaja rasa de portocala, praful de copt, faina si incepem sa incorporam totul cu mana.
Vom obtine un aluat nelipicios. Il dam la rece pentru 20 de minute.
Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele, formam mici bilute pe care le aplatizam. Puteti decupa fursecurile si cu ajutorul formelor.
Asezam fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 12-15 minute, cat se rumenesc usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii