Ingrediente
250g unt, 150g zahar, 3 galbenusuri, 400g faina, 2=3 linguri cacao, 1 praf de copt, esenta de rom, , 1 albus de ou, 50 g zahar pudra, 50 g cocos, 1 esenta vanilie, , 100g ciocolata, 2-3 linguri frisca sau lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.
se da la rece 30 minute.
se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se decupeaza fursecurile si se pun in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute.
pt umplut fursecurile am batut spuma 1 albus de ou, am pus zaharul pudra, cocosul si esenta de vanilie.
pt glazura se topeste ciocolata cu frisca.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010
Foarte frumoase fursecuri.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Foarte aspectoase, cu cocos, imi plac si mie si Cristianei, venim la tine.