Se amesteca toate ingredientele impreuna pana se formeaza un aluat moale si uniform (poate fi amestecat cu ajutorul mixerului). Daca aluatul este lipicios se poate adauga putina faina .
Se formeaza cu mana mingiute mici si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt la distanta intre ele ptr ca cresc. Se preseaza putin cu degetul sau cu o furculita si se dau la copt la 180 de grade 20 de minute sau pana devin aurii. Se lasa sa se raceasca si se mentin intr-o cutie bine inchisa. Eu le-am ornat cu nuca si stafide acolo unde le-am presat putin. Sunt gustoase si crocante.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii