autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu cocos

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 27 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 27 iunie 2015

Ingrediente
1 pahar si 3/4 pahar de faina, 1 pahar de amidon de porumb-corn flour, 1 lingurita plina de praf de copt, 2 pahare si 1/4 de pahar de cocos, 1 pahar de zahar brun, 2 oua, 1 lingura esenta de vanilie, putina sare, 250 de grame de unt moale

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele impreuna pana se formeaza un aluat moale si uniform (poate fi amestecat cu ajutorul mixerului). Daca aluatul este lipicios se poate adauga putina faina .

Se formeaza cu mana mingiute mici si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt la distanta intre ele ptr ca cresc. Se preseaza putin cu degetul sau cu o furculita si se dau la copt la 180 de grade 20 de minute sau pana devin aurii. Se lasa sa se raceasca si se mentin intr-o cutie bine inchisa. Eu le-am ornat cu nuca si stafide acolo unde le-am presat putin. Sunt gustoase si crocante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
FURSECURI CU NUCA DE COCOS

FURSECURI CU NUCA DE COCOS

Albusurile, zaharul si laptele condensate se amesteca. Se adauga vanilia, sarea si nuca de cocos. Amestecul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Fursecuri cu unt si cocos

Fursecuri cu unt si cocos

1. Untul lasat la temperatura camerei il mixam impreuna cu zaharul pudra si vanilia pana devine cremos.

4 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pahar si 3/4 pahar de faina
  • 1 pahar de amidon de porumb-corn flour
  • 1 lingurita plina de praf de copt
  • 2 pahare si 1/4 de pahar de cocos
  • 1 pahar de zahar brun
  • 2 oua
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • putina sare
  • 250 de grame de unt moale

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cornulete cu mere