Se pun toate ingredentele in oala mixerului si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si uniform. Se intinde aluatul intr-o foaie subtire de 1/2 cm si cu un cutit se taie fasii. Acestea prin coacere devin crocante.
Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 180 de grade aproape 20 de minute pana se rumenesc usor. Se pot pastra intr-o cutie ermetica. Sunt gustoase si merg bine la o cafea sau un ceai.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii