Se pun toate ingredentele in oala mixerului si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si uniform. Se intinde aluatul intr-o foaie subtire de 1/2 cm si cu un cutit se taie fasii. Acestea prin coacere devin crocante.
Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 180 de grade aproape 20 de minute pana se rumenesc usor. Se pot pastra intr-o cutie ermetica. Sunt gustoase si merg bine la o cafea sau un ceai.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii