Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata

Ingrediente

  • 200 gr margarina la pachet
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie pudra
  • 300 gr faina
  • dulceata de visine
  • zahar pentru pudrat

Mod de preparare

Margarina o taiem cuburi intr-un bol, punem zaharul, ciocolata data pe razatoarea mica si le frecam bine pana se face o pasta.

Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.

Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.

Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.

Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.

Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.

Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.

Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor