Ingrediente
200 gr margarina la pachet, 100 gr zahar, 50 gr ciocolata amaruie, 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie, 1 lingurita coaja de lamaie pudra, 300 gr faina, dulceata de visine, zahar pentru pudrat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
3 voturi
Mod de preparare
Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.
Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.
Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.
Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.
Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.
Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.
Pofta buna!
Vicky Wilde , 02 octombrie 2014
iar recomandati margarina?
Rocsi (Chef de cuisine) , 12 mai 2014
Daniela ma bucur ca v-au placut. Dulceata mai curge cateodata dar eu zic ca nu are nimic. Cu unt au un gust mai bun, dar eu aveam nevoie sa fie de post de asta am folosit margarina!
DANIELA (Chef de cuisine) , 11 mai 2014
Bune, fragede ,atat mie cat si musafirilor me-au placut.Am sa incerc si cu unt.
Rocsy Ciobanu , 29 aprilie 2014
Da fara oua, fara alte lichide. Si daca nu le faci de post poti folosi unt..
Ramona Andreescu , 28 aprilie 2014
PAI CRED CA MARGARINA AJUTA..... :-p
Florica Marinela Andriescu , 28 aprilie 2014
fara oua?.............fara nici un pic de lichid cum se framanta aluatul?....