Amestecam bine mierea cu untul topit, apoi punem galbenusul si zaharul.
Omogenizam si adaugam faina impreuna cu praful de copt.
Framantam un aluat din care intindem o foaie subtire si incepem sa taiem diverse forme. Eu le-am facut sub forma de stelute. Punem stelutele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem 12-15 minute la foc mediu.
Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca complet, apoi lipim cate 2 cu ciocolata neagra. Deasupra fiecarui fursec ungem putina ciocolata alba si presaram cu fisticul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii