autor:

Fara foto

» » Prajituri

FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
175 g unt, 230 g zahar brun, 1 ou, Vanilie, sare, 470g faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri amidon, 200 -250 g ciocolata de menaj tocata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul si se amesteca bine
La final se adauga ciocolata toccata
Se ia cu lingurita compozitie se modeleaza o bila si se pune in tava tapetata cu hartie de copt
Se coc 10-12 min
Fursecurile se pot umple cu inghetata
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Hmmm...ceva dulce??? Si să nu stau nici mult in bucătărie....repede..repede niște fursecuri,

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    nicole (Chef de cuisine):

    Am incercat si eu reteta. Sunt foarte bune fursecurile. Am respectat reteta, dar am folosit faina ecologica integrala de grau. Eu am pus 420 g, dar cred ca trebuie mai putina, cel putin mie mi s-a parut prea sfaramicios aluatul. Cred ca pentru faina integrala trebuie cam 350 g. Multumesc pentru reteta, e printre favorite !

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    A&A (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2015

    delicioase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Eu in loc de ciocolata folosesc stafide sau migdale.Felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 175 g unt
  • 230 g zahar brun
  • 1 ou
  • Vanilie
  • sare
  • 470g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri amidon
  • 200 -250 g ciocolata de menaj tocata

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

A&A (Chef de cuisine)

delicioase

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Chec pufos cu oreo