FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

Ingrediente

  • 175 g unt
  • 230 g zahar brun
  • 1 ou
  • Vanilie, sare
  • 470g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri amidon
  • 200 -250 g ciocolata de menaj tocata

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul si se amesteca bine

La final se adauga ciocolata toccata

Se ia cu lingurita compozitie se modeleaza o bila si se pune in tava tapetata cu hartie de copt

Se coc 10-12 min

Fursecurile se pot umple cu inghetata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise