Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor si creste si volumul compozitiei. Se adauga ouale cate unul si se mixeaza pana ce acestea au fost incorporate bine. Se amesteca separat esenta de vanilie , faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Se combina cele doua compozitii apoi se adauga fulgii de ovaz si nuca si se amesteca pana se formeaza o compozitie mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 30 minute , dupa care se se aseaza intr-o tava neunsa in gramajoare si se coc 15 minute in cuptorul incins.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii