autor:

mihaela cecilia

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu fulgi de ovaz

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2010

Ingrediente
250g unt la temperatura camerei,200g zahar brun, 100g zahar tos, 2 oua, 2 lingurite esenta de vanilie, 200g faina, 1/2 lingurita praf de copt, 2 lingurite scortisoara, 1/2 lingurita sare, 3 cani fulgi de ovaz, 1 cana nuci macinate

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor si creste si volumul compozitiei. Se adauga ouale cate unul si se mixeaza pana ce acestea au fost incorporate bine. Se amesteca separat esenta de vanilie , faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Se combina cele doua compozitii apoi se adauga fulgii de ovaz si nuca si se amesteca pana se formeaza o compozitie mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 30 minute , dupa care se se aseaza intr-o tava neunsa in gramajoare si se coc 15 minute in cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu fulgi de ovăz

Fursecuri cu fulgi de ovăz

Eu personal iubesc fulgii de ovăz și aceste fursecuri sub absolut senzaționale acum de Craciun...:) Mai

7 voturi    11 comentarii
30 min
Retete de Craciun
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Interesante fursecurile tale.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    o reteta buna, asteptam sa treaca postul si o sa o prepar.felicitari.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    i-mi plac!eu untul il bag putin in microunde inainte de a il folosi

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Am sa incerc si eu reteta , nu am folosit niciodata fulgii de ovaz. Aici vad ca fac mereu reclame la emisiunile culinare. Iti voi scrie cum au iesit.Multumesc pentru reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Imi plac tare mult...si eu prepar ceva asemanator... Draga Alice 85 fulgii de ovaz eu ii procur de la magazinele cu produse naturiste...Au tot ce vrei si ce nu vrei ... Cred ca si Cecilia tot de la aceste magazine ii cumpara ...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Interesant......dar de unde ai luat fulgii de ovaz?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250g unt la temperatura camerei,200g zahar brun
  • 100g zahar tos
  • 2 oua
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 200g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 cani fulgi de ovaz
  • 1 cana nuci macinate

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Adina (Chef de cuisine)

Interesante fursecurile tale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mille-Feuille Cu Capsune