autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post

Fursecuri cu gem

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
, 2 linguri cu miere, , , 20 linguri zahar pudra, , , 250 g faina, , , 1 lingura suc de lamaie, , , 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu, , , gem de caise (sau dupa preferinta), , , nuca de cocos, , , sare, , , 150 g margarina.,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare


Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea si omogenizezi bine. Apoi adaugi faina cernuta si amesteca pana obtii un aluat omogen. Framanta aluatul si intinde o foaie pe masa de lucru pe care ai presarat faina. Decupeaza cu gura unui paharel discuri din aluat si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Da banutii obtinuti la cuptorul preincalzit si coace-i la foc potrivit, pana capata o culoare aramie.

Lipeste care doi banuti cu gem de caise si da-i prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Fursecuri vanilate umplute cu gem si nuca

Fursecuri vanilate umplute cu gem si nuca

Intr-un vas amestecam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana la omogenizare, pe urma adaugam

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat,

5 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri cu miere
  • 20 linguri zahar pudra
  • 250 g faina
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu
  • gem de caise (sau dupa preferinta)
  • nuca de cocos
  • sare
  • 150 g margarina.

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Prajitura cu ciocolata in 10 minute (de post)