autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post

Fursecuri cu gem

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
, 2 linguri cu miere, , , 20 linguri zahar pudra, , , 250 g faina, , , 1 lingura suc de lamaie, , , 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu, , , gem de caise (sau dupa preferinta), , , nuca de cocos, , , sare, , , 150 g margarina.,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare


Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea si omogenizezi bine. Apoi adaugi faina cernuta si amesteca pana obtii un aluat omogen. Framanta aluatul si intinde o foaie pe masa de lucru pe care ai presarat faina. Decupeaza cu gura unui paharel discuri din aluat si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Da banutii obtinuti la cuptorul preincalzit si coace-i la foc potrivit, pana capata o culoare aramie.

Lipeste care doi banuti cu gem de caise si da-i prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Fursecuri cu gem si nuca

Fursecuri cu gem si nuca

Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana devine ca o spuma, adaugam smantana, galbenusul

22 voturi    10 comentarii
45 min
Prajituri
Fursecuri fragede cu nuca si gem

Fursecuri fragede cu nuca si gem

Toate ingredientele le scoateti sa fie la temperatura camerei. Amestecam margarina cu untura. Punem

11 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri cu miere
  • 20 linguri zahar pudra
  • 250 g faina
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu
  • gem de caise (sau dupa preferinta)
  • nuca de cocos
  • sare
  • 150 g margarina.

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chec de post in trei culori Chec de post in trei culori

Într-un castron se adauga toate ingredientele, zahărul, uleiul, apa, făina, praful copt, zahărul vanilinat şi mixăm toate

0 voturi    0 comentarii
50h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva de grau fiert Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti

4 voturi    2 comentarii
3h
Retete de post
Pasta de naut cu salata de ardei kapia