Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se ung cu unt doua tavi de prajituri. Se cern faina, praful de copt si sarea intr-un castron mijlociu. Intr-un castron mare, se bat cu mixerul, ouale, laptele, esenta de lamaie, zaharul si uleiul, pana se amesteca bine. Cu mixerul la viteza mica se adauga treptat amestecul de faina pana cand aluatul devine moale si lipicios. Se pun in tavi cu lingura, la distanta de cativa cm. Se coc 6-8 minute sau pana incep sa devina maronii pe margine. Se scot la racit.
Glazura de lamaie: Se amesteca omogen zaharul pudra cu esenta de lamaie si apa. Se intinde glazura obtinuta peste fursecuri.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii