Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Intr-un bol punem cu o lingura cantitatea de unt necesara si mierea si amestecam bine pana se formeaza o combinatie omogena se adauga si oul si se amesteca iar.
Pe o tava se pune o foaie de copt si se pun gramajoare nu prea mari cu ajutorul a doua lingurite sau cu cornetul-eu n-am vrut sa pierd material asa ca m-am folosit de doua lingurite.Se coc 10 -12 minute si se scot din cuptor chiar daca sant moi se intaresc cand se racesc.Sant foarte gustoase si nu contin faina si numai ingridiente naturale si sant minunate ptr copii.Reteta am gasit-o pe site vostru eu numai am coborat din cantitatea de miere caci vor iesi foarte dulci.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii