FURSECURI CU NUCA DE COCOS

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
FURSECURI CU NUCA DE COCOS

Ingrediente

  • 4 albusuri mari
  • 300 g zahar tos fin
  • 50 g lapte condensat
  • Sare,
  • 1 lingurita vanilie
  • 500 g fulgi de nuca de cocos
  • 60 gr de faina (sau 30 gr faina si 30 gr pudra de cacao)

Mod de preparare

Albusurile, zaharul si laptele condensate se amesteca. Se adauga vanilia, sarea si nuca de cocos.

Amestecul se pune pe foc 3-4 min si se adauga faina (cacaoa), pana se face faina si devine lipicios.

Se da la frigider 1 ora.

Se ia cu lingura, se pun gramajoare intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se dau la cuptor 5 min pana se rumenesc pe margine un pic

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise