Se piseaza nucile marunt si se taie ciocolata in bucatele mici. Se freaca untul cu zaharul pina devine ca o pasta, se adauga nuca pisata, faina si zeama de lamiie si coaja. Se adauga ciocolata si se amesteca putin se intinde o foaie si se taie cu un pahar forme rotunde. Se coc la foc iute 20 de minute sa nu se arda, se topaste ciocolata alba si se toarna peste fursecuri in farfurie. Se maninca cu inghetata, se pune scortisoara deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii