Se amestecă toate ingredientele si se frământă. Din coca obţinută se întinde pe planşetă o foaie groasă de 1 cm care se taie rotunduri cu ajutorul unui pahărel de ţuică. Rotundurile se pensulează cu apă îndulcită cu zahăr, se presară nucă măcinată, iar în mijloc se aşează o vişină, o stafidă sau o bucăţică de rahat. Se aşează în tavă şi se coc în cuptorul preîncălzit.
Când sunt coapte se pudrează cu zahăr pudră vanilt din abundenţă.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii