Se freaca oul cu zaharul pana nu se mai simte zaharul dupa care se adauga paharul de crema se amesteca bine sa se incorporeze,se adauga faina intai 1 pahar daca mai este nevoie se mai adauga 1/4 de pahar si se incorporeaza in aluat. Se adauga bucatele de ciocolata sau chiar bucatele de nuci. Se amesteca totul bine -se lasa putin deoparte.
Pe o tava de copt se pune o foaie de pergament-se ia cu mana din aluat bucatele se da forma rotunda si se pun pe tava. Se coc la 180 de grade 10-15 minute sau pana se rumenesc usor. Se lasa in tava sa se raceasca putin dupa care se pot mentine in cutie inchisa ermetic daca raman.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii