Fursecuri cu pepite de ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu pepite de ciocolata

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 100 gr zahar brut
  • 1 ou
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • pepite ciocolata

Mod de preparare

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Incepem sa framantam cu o spatula cand devine inchegat aluatul. Adaugam pepitele de ciocolata. Amestecam cat sa se distribuie in tot aluatul.

Pornim cuptorul, pregatim o forma cu hartie de copt.

Incepem sa rupem bucatele din aluat, eu nu le-am aranjat, le-am lasat exact cum le-am rupt. Oricum, este un aluat grozav,care nu se intinde foarte mult la copt.

Lasam la copt aproximativ 15-20 minute, cat s-au rumenit frumos. Le-am scos la racit pe un gratar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise