Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Incepem sa framantam cu o spatula cand devine inchegat aluatul. Adaugam pepitele de ciocolata. Amestecam cat sa se distribuie in tot aluatul.
Pornim cuptorul, pregatim o forma cu hartie de copt.
Incepem sa rupem bucatele din aluat, eu nu le-am aranjat, le-am lasat exact cum le-am rupt. Oricum, este un aluat grozav,care nu se intinde foarte mult la copt.
Lasam la copt aproximativ 15-20 minute, cat s-au rumenit frumos. Le-am scos la racit pe un gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii