Se freaca untul spuma cu zaharul farin apoi se adauga : mierea, scortisoara, esenta, coaja de lamaie, apa minerala si zeama de lamaie in care am stins bicarbonatele...La sfarsit punem faina si framantam bine, sa ne iasa o coca potrivit de moale , numai buna de intins!
Intindem asadar cu sucitorul,foi nu foarte groase de aluat din care decupam forme de fursecuri.
Incingem bine cuptorul si coacem fursecurile 15-20 min.
Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar farin vanilat.
Sau le putem decora cu o glazura facuta din zahar farin amestecat cu scortisoara si cateva picaturi cu zeama de lamaie.Punem glazura intr-o punga, o taiem la un colt si decoram!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii