autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu stafide

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
250 g unt, 250 g faina, 250 g zahar, 250 g stafide, 3 oua, rom

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata stafidele de codite si se pun intr-o cana cu cateva linguri de rom. Daca nu va place romul lasati-le cu putina esenta de vanilie.
Se amesteca cu mixerul zaharul cu untul pana se fac ca o pasta, cateva minute. Se adauga ouale si faina. Se amesteca pana se omogenizeaza. Se pun si stafidele si se amesteca pana se repartizeaza in toata coca.
Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita. Se coc la foc mic-mediu, 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu branza, ciocolata si stafide

Fursecuri cu branza, ciocolata si stafide

Am pregatit aceste fursecuri cu branza, ciocolata si stafide numai bune pentru a aduce un zambet

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri pentru copii
fursecuri cu stafide

fursecuri cu stafide

se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga ouale unul cate unul, restul mirodeniilor,faina si

1 vot    3 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g faina
  • 250 g zahar
  • 250 g stafide
  • 3 oua
  • rom

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura Harissa