Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios.
Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios.
Intind o foaie de copt pe tava si cu o lingurita iau gramajoare de aluat si le formez fursecuri. Este bine de udat putin mainile asa se formeaza mai usor. Ornam fursecurile cu merisori si nuca taiata
.Se coc la 180 de grade C, timp de 15-18 minute pana se rumenesc usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii