Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios.
Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios.
Intind o foaie de copt pe tava si cu o lingurita iau gramajoare de aluat si le formez fursecuri. Este bine de udat putin mainile asa se formeaza mai usor. Ornam fursecurile cu merisori si nuca taiata
.Se coc la 180 de grade C, timp de 15-18 minute pana se rumenesc usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii