autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri de casa cu nuci

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Faina - 900 gr, Margarina Rama pentru copt - 750 gr, Zahar pudra - 300 gr, Nuci - 500 gr, Sare, Esenta de vanilie, Dulceata din fructe de padure - 300 gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina, zaharul pudra si nucile sfaramate cu ajutorul unui sucitor, pana se obtine un aluat nisipos.
Se formeaza bilute din aluat, se preseaza apoi intre degete si se aseaza pe tava de copt, la distanta de 1 cm una de cealalta.
Se coc la 150 - 160 de grade, timp de 15 minute, apoi se pudreaza cu zahar si se aplica pe fiecare un varf de lingurita de dulceata din fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de casa cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu cocos

Fursecuri cu cocos

Se amesteca toate ingredientele impreuna pana se formeaza un aluat moale si uniform (poate fi amestecat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
PLACINTA CU MERE

PLACINTA CU MERE

Se spală merele, se curăţă de coajă şi se taie in jumatati si se curata de seminte,şi se taie

14 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Faina - 900 gr
  • Margarina Rama pentru copt - 750 gr
  • Zahar pudra - 300 gr
  • Nuci - 500 gr
  • Sare
  • Esenta de vanilie
  • Dulceata din fructe de padure - 300 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Clatite finlandeze la cuptor, fara zahar