autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri de casa cu nuci

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Faina - 900 gr, Margarina Rama pentru copt - 750 gr, Zahar pudra - 300 gr, Nuci - 500 gr, Sare, Esenta de vanilie, Dulceata din fructe de padure - 300 gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina, zaharul pudra si nucile sfaramate cu ajutorul unui sucitor, pana se obtine un aluat nisipos.
Se formeaza bilute din aluat, se preseaza apoi intre degete si se aseaza pe tava de copt, la distanta de 1 cm una de cealalta.
Se coc la 150 - 160 de grade, timp de 15 minute, apoi se pudreaza cu zahar si se aplica pe fiecare un varf de lingurita de dulceata din fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de casa cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri Trufe

Fursecuri Trufe

Intr-un ibric se topeste untul si ciocolata, pe foc mic, amestecind mereu, pina se obtine o compozitie

9 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cheese cake cu gem de prune si ciocolata

Cheese cake cu gem de prune si ciocolata

Pregatim pasta de biscuite in felul urmator:sfaramam biscuitii cu migdalele in robotul de bucatarie,dupa

2 voturi    4 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Faina - 900 gr
  • Margarina Rama pentru copt - 750 gr
  • Zahar pudra - 300 gr
  • Nuci - 500 gr
  • Sare
  • Esenta de vanilie
  • Dulceata din fructe de padure - 300 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura « Dunarea »